Jobba hos oss

Jobba hos oss

Dela artikel

Är du vår nya kollega?

Interoc Akustik växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av över 200 medarbetare fördelade på 15 regionkontor som gör att möjligheterna är stora för dig som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen. Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som projektledare, säljare, produktionschef, tillverkare, eller lager & distribution.

Interoc Akustik

Vi levererar kompletta rumslösningar som ger förutsättningar för arbete och möten idag och som lätt anpassas för framtiden. Interoc Akustik ingår i koncernen Akustikbyggarna, som är den ledande leverantören av akustikmaterial och därtill tjänster inom Norden.

Kontakta oss via detta formulär,

…så kan din fartfyllda och spännande utmaning inom Interoc Akustik starta! Ansökningstiden av utannonserade tjänster brukar variera mellan 3-5 veckor och för att hålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För roller som regionsäljare och chefspositioner inbegrips även tester för att stärka vikten av match mot roll.


    Lediga tjänster hos Interoc Akustik

    Om ingen ledig tjänst förtillfället är utlyst går det jättebra att ändå skriva till oss i meddelande rutan, beskriv  vilken roll du skulle kunna ta hos oss på Interoc Akustik.

    Våra arbets­områden

    Interoc Akustik Medlemsföretag