Montörer & Snickare till Norge

Dela artikel
Yrkestitel: Montör/Snickare
Anställningsform: Heltid
Lön: Timlön
Placering: Norge
Sista ansökningsdag: 2020-06-30

Om företaget Interoc Akustik AB

Om oss

Interoc Akustik AB har lång och gedigen erfarenhet av arbeten med undertak, beklädnadspaneler, väggsystem, glasfronter, inredningsakustik och studios. Vår historia går tillbaka till 70-talet då undertaksverksamheten startades upp i Västerås. Idag är Interoc Akustik AB ledande inom området undertak på den svenska marknaden.

2011 startade vi upp i Norge med enstaka större projekt och nu behöver vi höja tempot även på den marknaden då antalet förfrågningar ökar på våra tjänster via Interoc Akustik AS.

Om tjänsten/arbetsuppgifter

Heltidstjänst med placering i Norge

Vi är nu inne i ett expansivt skede och söker fler duktiga och engagerade medarbetare till vårt norska bolag Interoc Akustik AS med placering i Norge.

Dina Arbetsuppgifter

Vi söker Dig med erfarenhet inom byggbranschen med god samarbets- och initiativförmåga samt är noggrann och punktlig. Meriterande är erfarenhet från undertaksmontage. Plåtslageri, glasmontage och snickeri kan även vara en lämplig bakgrund.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera alltifrån mindre objekt till större projekt.
B-körkort är ett krav då resor i jobbet förekommer. Heltidstjänst med arbetstider förlagda företrädesvis på dagtid. (Även medeltidsberäkning tillämpas)

Du erbjuds ett spännande jobb i ett företag med duktiga medarbetare som drivs av att leverera rätt produkt och lösning till kund i rätt tid. Vi har ett unikt koncept som gör att vi blir starka och konkurrenskraftiga vid större projekt. Det är av stor vikt för oss att du känner dig trygg i din roll och därför erbjuder vi dig som anställd utbildning av vårt koncept, ljudlära och design.

Personliga egenskaper och drivkrafter

Vi lägger stor vikt på din personlighet i urvalet. Vi ser att du tar ett eget ansvar för arbetet och att du också har ett eget driv. Du har en förståelse för att du är företagets ansikte utåt, samt bidrar med en god teamkänsla på projekten.

Tillträde: Rekryteringar sker löpande med tillträde enligt överenskommelse.
Varaktighet: Tillsvidare anställning. (Provanställning tillämpas)


Rekryterande chef: Patrik Rodin, Platschef
Telefonnummer: +46(0)70- 455 27 10
Länk till rekryterare: https://interocakustik.se Hemsida: https://interocakustik.se

Ansökan

Skriv kortfattat om dig själv, din utbildning och erfarenheter.

Ange vilken tjänst du söker.

Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Formulär för jobbansökan:


Våra arbets­områden

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Interoc Akustik Medlemsföretag