Projektledare till Malmö

Dela artikel
Yrkestitel: Projektledare till Malmö
Anställningsform: Heltid
Lön: Månadslön
Antal platser: 1
Placering: Malmö
Sista ansökningsdag: 2020-06-30

Anledning till rekryteringen: Vi är inne i ett expansivt skede och söker därför fler duktiga medarbetare.

Om företaget Interoc Akustik AB

Verksamhet
Interoc Akustik växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av över 200 medarbetare fördelade på 15 lokalkontor över hela Sverige som gör att möjligheterna är stora för potentiella medarbetare som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang.

Interoc Akustik AB har lång och gedigen erfarenhet inom arbeten med undertak, beklädnadspaneler, väggsystem, glasfronter, inredningsakustik och studios.
Vår historia går tillbaka till 70-talet då undertaksverksamheten startades upp i Västerås. Idag är Interoc Akustik ledande inom området undertak på hela svenska marknaden.

Interoc Akustik utför allt ifrån mindre reparationer och servicearbeten till stora entreprenader på upp till mångmiljonbelopp. Välkända referensobjekt är bland annat köpcentret Emporia i Malmö, Mall of Scandinavia i Solna, Rättpsyk i Trelleborg, IKEA´s kontor i Malmö, samt Skanska´s kontor i Malmö.

Företagskultur
Medarbetarna är Interoc Akustiks viktigaste tillgång och det är medarbetarnas lojalitet, samarbete och drivkraft som är avgörande för att bolaget ska nå upp till kundernas förväntningar.

Personliga egenskaper och drivkrafter

Vi söker dig som har en god samarbets-och initiativförmåga och som prioriterar ordning och reda högt. Din ledarskapsförmåga är också av stor vikt, då projektledarens arbetsuppgifter är att leda och fördela arbeten till montörerna, driva projekten med goda resultat gällande ekonomi, tidsplanering, måluppfyllelse och säkerhet. Vi ser även att du har en god administrativ förmåga och kan hantera Officepaketet utan bekymmer.

 


Rekryterande chef: Rasmus Nilsson, Regionchef Syd
Telefonnummer: 070 455 27 49
E-post: rasmus.nilsson@interocakustik.se
Hemsida: https://interocakustik.se

Ansökan

Skriv kortfattat om dig själv, din utbildning och erfarenheter.

Ange vilken tjänst du söker.

Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Formulär för jobbansökan:


Våra arbets­områden

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Interoc Akustik Medlemsföretag