Projektledare till Norrköping

Dela artikel
Yrkestitel: Projektledare till Norrköping
Anställningsform: Heltid
Lön: Månadslön
Antal platser: 1
Placering: Norrköping
Sista ansökningsdag: 18/01/2019

Anledning till rekryteringen: Vi är inne i ett expansivt skede och söker därför duktiga medarbetare.

Om företaget Interoc Akustik AB

Verksamhet
Våra uppdrag sträcker sig från norr till söder fördelat med 17 kontor i landet. Interoc Akustik AB har lång och gedigen erfarenhet inom arbeten med undertak, beklädnadspaneler, systemväggar, glasfronter, inredningsakustik och studios.
Vår historia går tillbaka till 70-talet då undertaksverksamheten startades upp i Västerås. Idag är Interoc Akustik ledande inom området undertak på hela svenska marknaden.

Interoc Akustik utför allt ifrån mindre reparationer och servicearbeten till stora entreprenader på upp till mångmiljonbelopp. Exempel på projekt i Norrköping som vi är och har varit delaktiga i är bland annat: Bråvalla gymnasium, Söderport skola, Transportstyrelsen och Ektorps skolan. Andra välkända referensobjekt i övriga delar av Sverige är bland annat köpcentrat Emporia i Malmö, Mall of Scandinavia i Solna, Rättpsyk i Trelleborg, IKEA´s kontor i Malmö, samt Skanska´s kontor i Malmö.

Företagskultur
Medarbetarna är Interoc Akustiks viktigaste tillgång och det är medarbetarnas kompetens, kreativitet, engagemang och arbete som är avgörande för att bolaget ska nå upp till kundernas förväntningar.

Personliga egenskaper och drivkrafter

Vi söker Dig med god samarbets- och initiativförmåga som prioriterar ordning och noggrannhet högt. Din ledarskapsförmåga är också av stor vikt, då projektledarens arbetsuppgifter är att leda och fördela arbeten till montörerna, driva projekten med goda resultat gällande ekonomi, tidsplanering, måluppfyllelse och säkerhet. Vi ser det som mycket meriterande att om du har tidigare erfarenhet av undertaks-glas och väggmontage. Du har en god administrativ förmåga och kan hantera Officepaketet utan bekymmer. B-körkort är ett krav.


Rekryterande chef: Tony Andersson, Regionchef
Telefonnummer: 010-456 26 30
E-post: tony.andersson@interocakustik.se
Hemsida: https://interocakustik.se

Ansökan

Skriv kortfattat om dig själv, din utbildning och erfarenheter.

Ange vilken tjänst du söker.

Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Formulär för jobbansökan:

Våra arbets­områden

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Interoc Akustik Medlemsföretag