Regionchef till Stockholm

Dela artikel
Yrkestitel: Regionchef till Stockholm
Anställningsform: Heltid
Lön: Månadslön
Antal platser: 1
Placering: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2019-08-09

Anledning till rekryteringen: Vi är inne i ett expansivt skede och söker därför fler duktiga medarbetare.

Om företaget Interoc Akustik AB

Om företaget Interoc Akustik AB
Verksamhet
Våra uppdrag sträcker sig från norr till söder fördelat med 17 kontor i landet. Interoc Akustik AB har lång och gedigen erfarenhet inom arbeten med undertak, beklädnadspaneler, systemväggar, glasfronter, inredningsakustik och studios.
Vår historia går tillbaka till 70-talet då undertaksverksamheten startades upp i Västerås. Idag är Interoc Akustik ledande inom området undertak på hela svenska marknaden.

Interoc Akustik utför allt ifrån mindre reparationer och servicearbeten till stora entreprenader på upp till mångmiljonbelopp. Välkända referensobjekt i Stockholmsområdet är bland annat: köpcentret  Mall of Scandinavia i Solna, Kv. Signalen i Solna, Hotell At Six i Stockholm, Restaurang Tak Stockholm, Kv Orgeln i Sundbyberg , Nya galleria gången i Skärholmens Centrum samt Södersjukhuset i Stockholm.

Andra projekt vi har deltagit i i övriga delar av Sverige är: köpcentret Emporia i Malmö, Valmet i Karlstad, Rätts psyk i Trelleborg, IKEA´s kontor i Malmö, Skanska´s kontor i Malmö samt Örebro Slott.

Företagskultur
Medarbetarna är Interoc Akustiks viktigaste tillgång och det är medarbetarnas kompetens, kreativitet, engagemang och arbete som är avgörande för att bolaget ska nå upp till kundernas förväntningar.

Personliga egenskaper och drivkrafter

Är du en person med starka ledaregenskaper som drivs av att utveckla dig själv och andra människor? Som regionchef i Stockholm besitter du yttersta ansvaret för att stärka Interoc Akustiks position på Stockholmsmarknaden. Detta sker genom att säkerställa att personalen är trygga och kompetenta i sin yrkesroll och även serviceinriktade. Vi söker Dig med god människokännedom, samarbets- och initiativförmåga som prioriterar ordning och noggrannhet högt. Din ledarskapsförmåga är av stor vikt, då regionchefens arbetsuppgifter bl.a. är att leda och vara ett föredöme för projektledarna. Du ansvarar också för att säkerställa att projekten gör goda resultat gällande ekonomi, tidplanering, måluppfyllelse och säkerhet. Vi ser även att du har en god administrativ förmåga och kan hantera Office 365 utan bekymmer. B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har ett förflutet i byggbranschen.


Rekryterande chef: Mikael Ljungkvist, VD
Telefonnummer: 070 456 26 02
E-post: mikael.ljungkvist@interocakustik.se
Hemsida: https://interocakustik.se

Ansökan

Skriv kortfattat om dig själv, din utbildning och erfarenheter.

Ange vilken tjänst du söker.

Intervjuer och rekrytering sker löpande.

Formulär för jobbansökan:

Våra arbets­områden

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Interoc Akustik Medlemsföretag